Dyqan 74000euro A Frosina Plaku Str 40 Al-1023 Tirana

Me nje projekt unik ne dyqane, depo dhe poste parkimi dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim dhe biznes.

Eksperienca na ka mësuar që përmes angazhimit të specialistëve të kualifikuar në kombinim me teknologjitë dhe materialet moderne në ndërtim, të mund të realizojmë ambiente cilësore dhe të rehatshme.

Ndryshuar në 16 Korrik, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 16 Korrik, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 16 Korrik, 2017